Municipals : a Perpinyà la llista « l’Alternativa ! » es va reforçant

Poc desprès d’un més de la seva creació, l’assemblea ciutadana de Perpinyà – amb ja més de 300 participants, des quals uns moviments i partits polítics ( ERCn, Génération.s, NPA, PCF) – acaba ampliar-se i reenforçar-se. L’assemblea comunal de la France Insoumise va decidir d’engatjar-se dins lallistaa «  l’Alternativa ! Perpinyà ecològic i solidaria », així certificada pel Comitè electoral nacional de la France Insoumise.

Tornem a cridar els residents de Perpinyà que volen un canvi de debò a ser part de l’assemblea ciutadana als grups de treball organitzats. Una sola llista alternativa, fonamentada al Manifest del 14 de setembre passat, pot arribar amb molt bona posició el pròxim 15 de març mirar de guanyar a la nit del 22 de març. Qualsevol llista competent debilitaria aquesta possibilitat.

La nostra assemblea ciutadana és oberta, generosa i democràtica. La pròxima assemblea serà el ( de novembre a 18 hores, Sala de les Llibertats . Hi seran debatudes i decidides les modalitats de composició de la llista i la designació dels caps de llista, dins un procés totalment democràtic i transparent.

Perpinyà, 22 d’octubre 2019

Coordinadora de la llista « L’Alternativa ! Perpinyà ecològic i solidaria »

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *